En bonuslåt från kent! :-)


God morgon!


999

Jag kan inte sluta lyssna på denna fantastiska låt! Jag får säga att det är modigt att släppa denna låt som första singel. Den är helt klart i klass med 747 och Mannen i den vita hatten, även om den sistnämnda förblir min favorit av kents bombastiska avslutningslåtar. Men denna är tusan inte långt ifrån! Det är nåt väldigt tilltalande med trummorna och rytmen, man tänker inte ens på att låten är så lång som den är. Om detta är första singeln hur låter då inte skivan? Nu är mina förväntningar höga!

"Dom 999 saker jag aldrig skulle göra
Dom vägs upp av 999 värre saker jag redan har gjort"

Kan inte mer än hålla med de sista avslutande raderna i låten. ;-)

Sömnlös i Skäggetorp...

Japp det var visst ett dåligt val att sova länge idag så det blir väl att bara vila nån timme innan jobbet och sen sova efter jobbet. Inte hela världen. Har lyssnat på kents nya låt, 999, hur många gånger som helst nu och den blir bara bättre och bättre för varje gång! Detta är det bästa de gjort på länge! Kan knappt vänta tills deras album kommer. Men jag tror det är värt att vänta på. Helt klart! Nej kanske dags att vila de små blå en stund nu... Godnatt!

Vackert!



Nya kentlåten! Det låter väldigt lovande, detta kent har jag längtat efter i flera år nu, verkar ha varit värt att vänta på! :-)

Imorrn! Äntligen!


Från: kent.nu

God morgon, god morgon!

Strålande tider, härliga tider! Haha. Jag somnade tydligen ganska hårt inatt, sen är vi inte riktigt överens när det var. Jag vet att det var vid ett, Danne säger att han släckte lampan då... vi låter det vara osagt men jag har rätt och Danne fel! Idag blir det lite packning. Oj vad jag ser fram emot det! Inte. Men men.

Sämre kan man ha det? ;-)


Mot stan!



Blev klänning nr 6 idag, om jag inte räknat fel. Det är ju fint väder ute så det blev en färggrann gammal trasa jag hade liggandes. Nu ska jag ta en sväng ner på stan, bara titta runt lite och så beställa en klipptid, mitt hår börjar bli lite oregerligt fluffigt och lockigt när jag försöker fixa till det. Ett tecken på att jag.behöver klippa och skära ur det. Vi hörs!

Klänning nr 5!



Bara 25 st kvar nu... haha.

Vår!

Oj vilket fint vårväder vi haft idag! Blev lite inspirerad och slängde ihop en jordgubbspaj som nu står i ugnen. Japp annars har det varit lugnt idag, på västfronten intet nytt så att säga.

Vecka 2, klänning numero 4!



För visst räknas balkongen som utanför dörren? Haha. Kan bli en klänning nr 5 när jag duschat sen. Vi får se!

Torsdag igen

God morgon!

Jag är galet trött just nu, två timmar sömn innan jobbet var nog för lite. Nu blir det kaffe, frukost, tidning och sen några timmar med sömn till."Same procedure as every year James." Haha.


Skäggetorp centrum by night...



...och jag undrar, var är alla farliga busar som sägs husera i Skägget? ;-) Gå ut mellan kl 23-05 och det är typ stendött. Helt ovetenskaplig undersökning dock, mest baserat på sena snusrundor till Statoil och min tidningsrunda på morgonen. :P Nåja nu är det väl dags att sova antar jag. Godnatt!

Vårtecken!

Så var jag på banan med bloggandet igen! Har legat lite lågt i väntan på inspiration. Den väntar jag fortfarande på. Haha. Men men, ny vecka och härligt vårväder ute så nog ska jag kunna beta av några fler klänningar denna vecka.

I söndags var jag hemma hos pappa som fyllde år! Inte helt otippat fick han en bok. Jag fick i min tur låna en bok av honom, "Ivans krig", en lite annorlunda, men intressant, skildring av Röda Armén under andra världskriget.

Goda nyheter annars är ju kents kommande singel, album och turné. Tycker dock de kunde kommit till Norrpan lite tidigare (28 juli), för nu får jag senarelägga min semester något, men det är ju ett ganska behagligt problem.

Nästa vecka kommer första singeln, oj vad jag väntat! Senare i april släpps albumet. Om jag får önska fritt vill jag nog att de släppt det elektroniska ljudet lite... nåt mittemellan Dojd och Samtiden skulle passa. Men jag litar på att de levererar även denna gång, hur det än låter!

Sen är det ju snart dags för speedway igen! *weee* Snart Holta- tajm igen med andra ord. ;-) 9 april drar de igång i Polen och 1 maj i Sverige. När späddväjen drar igång då vet man att det är vår!

Om några veckor blir det flytt också. Inte för egen del men för D. Jag har fortfarande skräckminnen från hans förra flytt. Haha. Fast nu har vi ju redan börjat packa, i god tid, och själva flytten tar återigen en flyttfirma hand om.

Det är inte själva packandet jag egentligen ogillar, det är när man ska packa upp allt och ställa allt till rätta igen. Jag tog ju själv ganska lång tid på mig att packa upp efter jag flyttade sist... haha. Minst sagt. Kan tipsa om att det är dumt att kritisera nån som tog två veckor på sig när det sedan tog betydligt längre tid för mig... men det har jag ju fått igen för minst femtielva gånger efter det (ibland går det bra att ha jäkligt bra minne!) så nu pratar vi om nåt annat. ;-P

Nej åter till balkongen! Hörs!

(Senaste pressbilden på kent)


Balkonghäng!


God morgon!



Idag är jag lite trött men jag antar att det bara är att bita ihop och börja packa. Veckan har varit lugn och trött, undra om jag inte håller på att bli sjuk. Aja återkommer senare idag!

Klänning nr 3...

Hann med ett klädbyte idag... haha.


Klänning nr 2!


Vecka 1, klänning nr 1!


30 klänningar på 30 veckor?

Jag har alltid trott att jag inte direkt har nån shopping hang up. Dvs en del gillar att köpa skor, andra väskor, en del gillar smycken andra köper jeans med mera. Men så började jag inventera mitt klänningsförråd. Well... jag slutade räkna vid 30 st. Haha.(skulle jag räkna in kjolar så drar det iväg lite till... skratt) Då pratar vi festklänningar, vardagsklänningar och en del där mittemellan. Så nu har jag gett mig själv en utmaning, på 30 veckor ska jag ha använt lika många OLIKA klänningar. Jag har alltså till 2 oktober på mig. Visst vardagsklänningarna kan jag nog beta av ganska fort men festklänningarna blir lite svårare. Jag får väl vara lite uppfinningsrik helt enkelt! Om jag inte klarar detta är det köpstopp på klänningar hela oktober månad. Och jag kan inte bara ha på mig klänningen här hemma, jag måste haft på mig den utanför dörren så andra kan se den. Och jag lägger givetvis upp en bild på bloggen på mig själv i varje klänning.

Wish me luck!

Sammanfattning

Okej, en sammanfattning av de senaste dagarna när jag inte uppdaterat. Det har väl hänt ja typ noll. Haha. Sen har jag fortsatt varit väldigt trött, vet inte om det beror på fibromyalgin eller om jag börjar bli sjuk men det lär väl visa sig. Annars knallar det på i vanlig takt. Inte så mycket mer att berätta, har varit rätt innehållslöst på sistone. My life is boring.

Var är Gurra?

Gurra försvann... han satt under bordet. Hur gick det till? :O


Mys!



Rövargänget lördagsmyser!

Chokladbollar!


Pausunderhållning...

I väntan på en sen buss kan man ju alltid passa på att ta lite bilder på sig själv? Hörde jag egenkär? Nejdå, haha.


Rövargänget har hittat ny bostad! Haha.


Tröttheten tar över



Tröttheten verkar inte ge med sig. Så idag tar jag det lugnt, ingen idé att kämpa emot när kroppen säger ifrån. Lite trist bara när det tar till kvällen innan jag piggnat till. Men försöker utnyttja de timmarna på kvällen när jag nästan är pigg istället. Just nu skulle jag nog hellre ta ett ont knä eller ond fot istället för att vara trött, å andra sidan ska jag nog vara försiktig med vad jag önskar. ;-) Aja, ska sluta gnälla och ta en tupplur!

Hmmm

Har varit lite dåligt med uppdateringar idag. Har väl inte hänt så värst mycket. Bakade en mjuk pepparkaka som blev för jäkla god. Annars inte mycket. Haha. Aja återkommer med nya tag imorrn! :-)

Godnatt!

Hemma igen efter en slö söndag hos D. :-) Blir ett provisoriskt sovarrangemang inatt, min säng står fortfarande i vardagsrummet. Har istället bäddat en madrass på golvet. Får duga för inatt, skönt att kunna stänga dörren om mig när jag sover och slippa vara till allmän beskåda för grannarna mitt över imorrn bitti när jag ska sova efter jobbet. De gillar nämligen att glo in hos grannarna. :P


Vasaloppsmorgon!

Fast jag ska väl inte påstå att jag kollat hela tiden, somnade om en stund framför teven. Farligt att titta på teve i sängen. Men fin service fick jag i alla fall, D kom med kaffe. Som det ska va! Haha.

Kan inte sova....

...gah! Därför passar det ju bra att lägga upp en bild på mig själv... haha


Middag på g!



...och ikväll bjuder huset på fläskkotletter, sås och potatis. En klassiker. :-)

Väldigt träffande text...haha..



...den borde nästan vara min themesong, eller ja förr i tiden i alla fall. :-P Ibland önskar jag att jag kunde vrida tillbaka tiden och ta tillbaka en del dumheter jag gjort. Men jag får väl stå mitt kast och leva med det. Tyvärr. Jaja, lite vin på det här nu...haha... ;-)

Produktiv dag!

Japp. Har hunnit ställa i ordning de flesta av möblerna i mitt rum, dammat och torkat golvet. Jag hann även torka av alla golv och städa badrum. Men fan va dammigt det är efter tapetseringen! Gah! Nu står jag och väntar på bussen, ska åka till Danne som lär ha svält ihjäl vid det här laget. Skämt åsido. ;-)

Hmm... jag ser ett visst mönster i färgvalet? ;-)







Gissa Elzas favoritfärg? Haha.

Labrīt!


Äntligen lördag! Jag startar dagen med lite Brainstorm! :-)

Hade glömt...

... att jag tog dessa bilder igår kväll! Lite dålig kvalité då det var mörkt plus att alla mina möbler fortfarande står i mitten av rummet så det var svårt att få en bra vinkel.




Bara fondväggen.

Usch

Segt idag. :S Har inte vaknat till liv riktigt än men det kommer nog senare. Även om jag onekligen blivit tröttare för varje dag, men jag är van, hellre trött än ont? Mitt rum blev klart igår! Jäklar va snyggt det blev! Jag är väldigt nöjd! Bild kommer när jag plockat i ordning rummet och jag går fått upp taklampan igen. Köket blev också som nytt med nya fräscha tapeter och kakel över diskbänk och spis. En dusch är nog på sin plats nu, sen lite lunch och så ut en sväng i det fina vårvintervädret! Blir nog prickiga klänningen idag med bara för att fira det fina vädret!


Frukost!


God morgon!



Strålande väder än så länge denna morgon! Jag funderar på att göra våfflor till frukost bara för att det är fredag... i och för sig åt jag det till frukost igår med... Haha. Men gott är det! ;-)

Goddag!



Okej lite bloggtorka idag, har inte hänt nåt alls i princip. Haha. Aja, återkommer om jag kommer på nåt kul. ;-)

RSS 2.0