Glad Påsk!!!!
16 juni!Imorrn blir det jobb, sova och sen trettioårsfest! Har till och med köpt ny klänning för tillfället. För jag har ju inga klänningar sen tidigare. Haha. (slutade räkna vid trettio sist jag gjorde en "klänningsinventering", går inte att äga för många klänningar!)

Godnatt!

Gone with the black...

...and hello red!
SöndagSå har denna helg tagit slut. Nu ser jag fram emot påsken (lediga dagar!), trettioårsfest för min kära kusin Ida och sen ytterligare äventyr längre fram! ;-)

Jag har väl inte åstadkommit några underverk denna helg men jag är väldigt glad att speedway gp har dragit igång igen! Nästa tävling är dock på mer humana tider... ;-)

Om sedan våren behagar dyka upp på riktigt skulle jag vara riktigt glad! Nu tjatar ju var och varannan människa om det men de flesta behöver ju inte knalla runt i minst -15 i flera timmar varje morgon... är rätt less på det nu.

Godnatt!

//Elza


Min morgon!

Kaffe och speedway!
Tillbaka igen!

Efter ett långt blogguppehåll så är jag tillbaka igen. Ännu ingen förhoppning om varken vår eller sommar. Men men, det kommer väl det med så småningom? Solen börjar åtminstone värma på ganska bra. Vi får vara glada för det lilla. Ärligt talat har det väl inte hänt fruktansvärt mycket men jag har en planer för våren och sommaren vilket gör allt vardagligt lite roligare och lättare. 
 
På lördag startar dessutom speedway'n igen! Det har varit en låååång vinter. Problemet är väl att det börjar vid fyra på morgonen eftersom det sänds från Nya Zeeland, men jag får väl undvika alla slags nyheter fram till elva då de sänder ett sammandrag på SVT. Heja Nicki!
 
Och nu ska jag ner och ta hand om tvätten. Oj vilket spännande liv jag har! Haha.
 
 

RSS 2.0