Elza ikväll!


Hårfärgning på g!

Måste ljusa upp och fräscha till min hårfärg lite.  *intresseklubben antecknar*

Vilnius!

Om fyra veckor bär det av mot Vilnius!                                                               Flyger till Kaunas och flygbuss därifrån till Vilnius. Har inte varit där på två år nu, var jui Kaunas förra året. Men jag har saknat Vilnius, jag blev "förälskad" i den staden första gången jag besökte den för fyra år sedan! Jag kan promenera runt i flera timmar och titta på gamla byggnader, kyrkor, statyer och insupa stämningen.

Snart semester!

Det är ju inte helt fel. Ser verkligen fram emot min Baltikumtrip i år. Ska nämligen på Brainstormkonsert! Ni kanske minns dem från Eurovision, tror det var 2000? De kom trea. Har diggat dem stenhårt sen dess och äger de flesta av deras skivor och även en livedvd. Kängtar också efter att återse Vilnius. Om ni vill läsa om Vilnius finns det ett inlägg från december här på bloggen.
Nej nu ska jag ut och ta en promenix i det fina vädret!                                                                                                                                                            

Bra låt!


kent

Bättre sent än aldrig... haha. Här kommer några bilder från kents presskonferens. Mobilen brakade ju samman lagom när jag skulle lägga in dem här. Kvalitén är väl sådär. Först hamnade jag bakom alla sen bytte de sida och då stod jag bredvid dem istället. Allt väldigt surrealistiskt.


Elza is back!

Nu har jag ju en ny snajdig mobil, min htc pajade ju. Så nu kan jag nog få lite fart på bloggandet igen. Inleder med en egobild.


RSS 2.0