Elza... för ett år sen! Jäklar, hade jag så långt hår då?


Surprise!

Så i vanlig ordning knallade jag till jobbet inatt... Som vanligt lite halvtrött, i egna tankar och med lurar i ögonen. Korsar den mörka gräsplanen som korsat i flera år utan missöden. Jag skrattade lite för mig själv för jag var på ovanligt gott humör denna morgon.

 

Och så BAM, helt plötsligt tar det tvärstopp med vagnen. Handtaget smäller på nåt vis in i lillfingret och in i magen. Jag hade gått rätt in i en upphöjd brunn. Just nu funderar jag mest på om den funnits där jämt och jag faktiskt lyckats undvika den i alla år? Eller om den poppat upp på senare tid?

 

Det goda humöret byttes ut mot en tvärsur Elza med blåslaget finger. Som vanligt gapade, härjade och tjöt jag en skvätt. (Elza-humöret) Sen insåg jag hur meningslöst det var och knallade vidare.

 

Aja detta är en totalt meningslös historia utan någon egentlig poäng. Mer än att ibland kan överraskningar komma när man minst anar det! Även om nog jag önskat mig en trevligare överraskning... :-P (But that's never gonna happend!)

 

Hur det gick med det stackars fingret? Det är lite blått, ömt och svullet men jag lär nog överleva det. ;-)


Godnatt!

 
 

Go kväll!

Okej, dags för uppdatering känner jag! Har slöat till lite. Blir mycket instagram just nu, och twitter, så lite Facebook på det. Blev för övrigt retweetad av Mons Kallentoft häromveckan! Kul!

 

Hans senaste bok var bland hans bättre. Jag köpte den till mamma i födelsedagspresent och passade på att läsa den innan hon fick den. (Vet inte om det är så artigt att göra det men med tanke på att jag ändå skulle lånat den av henne senare så... haha, och jag läser väldigt snabbt)

 

Har blivit en hel del tid i Norrköping på sistone, ganska naturligt i och för sig. Jag vill få valuta för mina pengar jag lägger på det dyra busskortet. :-P

 

Hade en liten fail förra veckan. Involverande speedway. Den roar nog vissa mer än andra. (tror dock att den som skulle roas mest av den inte läser min blogg... men ändå) Det var ju semifinaler i speedway och jag hade lyckats övertyga pappa om att åka till Motala för att se Piraterna- Dackarna. Jag kollade inte upp vilken dag den skulle vara utan antog rakt av att det var tisdag, som vanligt.

 

Så på tisdag stod jag glad ihågen och väntade på pappa. Kände på mig att det var något skumt dock. Inga uppdateringar om den kommande semifinalen på Twitter eller Facebook. Går på mobilen in på Svemos hemsida och inser att den är imorrn! :O FAIL! Hur jag lyckats missa denna info övergår mitt förstånd. Haha. Tack och lov för smartphones!

 

Nåväl, pappa och jag tog en tur till Skäggetorp centrum och fikade istället... och på onsdagen slapp jag se Dackarnas förlust. Så slutet gott?(nästan i alla fall...)


Veckans instagram!
Dagens Elza!
Dagens i-landsproblem

 
 
 
 
Dagens i-landsproblem är att jag nog inte kommer hinna få mitt kentvin till lördag. Va fan! Det är ju speedway på tv! Men får väl köpa nåt billig blask istället. *muttrar tyst för mig själv* Haha.

God morgon! :-)


Dansk musik!

 
 
Gick igenom lite gamla låtlistor såhär på nattkröken, svårt att somna när jag sov tolv timmar föregående natt... Och hittade två favoritband jag nästan glömt bort. Mew och Kashmir! Kashmir upptäckte jag tack vare Mew.
 
För många år sen, nio år sen för att va exakt,så var jag nere i Århus för att hälsa på Eirin och se en konsert med Mew. Kashmir spelade även då. Jag blev helt frälst! Så när jag kom hem till Sverige beställde jag genast några Kashmirskivor och på den vägen var det!
 
Om ni ska lyssna på Kashmir rekommenderar jag att börja med "the good life" och Mew så lyssna på "Frengers"!
 
Aja, slut på pladdret, sovtajm!

RSS 2.0