Svettigt i Vilnius! (vi snackar minst 30+)


Elza vs skohylla = Elza vann!

Jag lyckades till sist! Utan svordomar eller vansinnesutbrott. Haha. Nu ska jag nog fixa till mig och ta en sväng ner på stan. Måste nog ta reda på vad som är fel på min mobil. Den funkar att surfa på och så när jag använder wifi men inget mer. Jag tror det är nåt ganska enkelt, att jag kommit emot nåt. En onykter Elza+ fipplande med mobil = en väldigt dålig idé. ;-)

Just nu!

Vin och speedway! Heja Danmark och Pedersen!Rödhårig!


Morgonkaffet har guld i mun

Utan morgonkaffet blir jag inte människa. Koffeinberoende? Nejdå. Bara lite kanske. Känner mig bättre idag så nu ska jag sätta lite fart. Ska inleda med lite hårfärgning tror jag. Färgen jag har nu är helt okej men lite trist ärligt talat. Då nu blir det rött för hela slanten! :-P

Och icke att förglömma...

...Barbapappa! Kommer nog lite utförligare inlägg imorrn. Jag håller nog på att bli sjuk, har haft huvudvärk och nåt feberaktigt under dagen, så jag har legat lite lågt och tagit det lugnt.

Foton från dagen som gått...


Andra semesterdagen...

Jag börjar vänja mig så smått vid att va ledig men dagarna blir så långa när jag inte sover fram till lunch. Haha. Idag har jag plockat i ordning lite bland mitt "krimskrams", städat lite och varit till affären och handlat. Ack mitt så otroligt spännande liv just nu. *skratt* Kan bjuda på två "spännande" bilder från denna dag. ;-)

EgoElza!Så...

... vad ska man hitta på idag då? Det är ju lite trist väder ute och jag känner mig lite seg. Vet i tusan om jag orkar ge mig ner på stan, även om det nu bara tar ca fem att gå dit. Jag skulle i och för sig behöva några böcker att läsa, speciellt om detta väder håller i sig! Nåväl det är ju lagvm i speedway denna vecka så några tv-kvällar är ju räddade i alla fall. Hittills är Ryssland, Australien och Sverige klara för finalen! Nu ska jag sluta jiddra, ta en dusch och fixa till mig så får vi se vad dan erbjuder! :-)

Norrköping!


Svettigt!

Är nog dagens ord idag. Har åtminstone hunnit med en hel del. Tvätten är klar, paket är uthämtat och middagsmat är inhandlad. Det låter inte som så mycket, jag vet, men för en lat person som mig är det ganska duktigt. Haha. Nu förtjänar jag lite kaffe! Så måste jag fixa i ordning lite i köket. Imorrn blir det lugnare, tror det blir en tur till myrorna för att införskaffa lite semesterläsning! En årlig tradition. :-)

Riga/Jurmala!


Första riktiga semesterdagen!

Känns alltid underligt med semester till en början men jag får väl vänja mig. Så denna första semesterdag ska jag bland annat tvätta och hämta ut paket. Vad gör man inte för att va lite snäll? Fint väder ute idag åtminstone!

En morgon kvar!

Sen sållar jag mig till den skara som har semester. Yey!

Ännu en dagens outfit!Dagens outfit! Haha


Tidigt

Men än får jag inte sova.. hade ju satt upp tvättid idag, måste åtminstone tvätta lite underkläder. Lite brist på såna. Haha. Så det inte blir dom en gång i höstas där jag dan innan jag skulle tvätta fick använda en bikiniunderdel. Nöden är uppfinningens moder! Nej bäst att sätta lite fart. Så jag får sova sen. :-P

Nya linnen!

Tyckte de här var lite roliga, men jag kunde inte välja en av dem så jag tog båda. De talar i och för sig inte riktigt sanning då jag alltid varit svag för basister. Men men. Haha. :-P

Övar inför semestern... haha


Tvättdag imorrn...

...och inga rena kläder idag. Vad gör man då? Jo man paspsar på att besöka klädjätten när man ändå ska till willys och handla. Haha. Hittade dessa supersköna byxor! Nåja de är ju inte de vackraste jag sett och jag vet att jag tidigare lovat mig själv att aldrig köpa denna modell, speciellt inte i nåt konstigt mönster. Haha. Men det är inte första gången jag får äta upp mina ordså jag bjussar på det!

Väntar...

Väntar på att jag ska kunna gå iväg och jobba, bara nån timme kvar nu! Funderar på lite nyponsoppa och en nattmacka, känner att det kurrar i magen. Idag har varit en slödag, inte blivit mycket gjort. Jag läste ut sista boken om Elsa, av Sofi Fahrman. Började läsa den igår. Sedan har jag kollat på senaste avsnittet av True blood. Verkar bli en bra säsong! Nej nu måste jag tusan äta nåt och dricka en kopp kaffe.


Här är en av mina "gladlåtar", kan inte låta bli att bli glad när jag lyssnar på den! Jag kommer dock inte på hur jag ens stötte på låten till att börja med, Ash är inget band jag lyssnat på. Den har väl fastnat i mitt medvetande nånstans på vägen bara.Söndagkväll

Har ingen direkt söndagsångest för nu är det inte många dagar kvar till semestern! Det var trevligt igår kväll, Ellie och jag drack lite öl, åt en bit och snackade en massa strunt. Finns väl inte så mycket mer att orda om det. Idag har jag mest slappat. Nu ska jag kanske ta en dusch så jag piggnar till lite.
En bild från igår kväll!

RSS 2.0