Bättre bild på håret!


Riktigt nöjd med håret!


Huvudvärk

Usch, idag har jag inte fått mycket gjort. Trött och har haft ont i huvudet hela dagen. Jag sov en stund på eftermiddagen men hade en sån konstig dröm så jag var helt slut när jag vaknade. Aja imorrn är en ny dag!

Ny frisyr och hårfärg!

Nu kan hösten börja för nu är jag nyklippt och svarthårig. Jag känner mig som mig själv igen!

Underbar låt!


Ett avsnitt kvar!Nu är det bara ett avsnitt kvar av True Blood! För säsong fem. Verkar som vanligt bli en hel del "blixtar och dunder" och en riktig showdown som kommer avslutas med nån cliffhanger så man får undra till nästa säsong för att se vem som överlevde. Förstår inte hur fort denna säsong gått? Och sommaren och semestern för den delen.

Har fortfarande svårt att komma in i vardagsrulunken. Men nåt att se fram emot är slutomgången i späddväjen. Dackarna mot Västervik nästa vecka! Ser ju bättre ut än förra året då de körde för att klara sig kvar i elitserien. Synd att Vargarna trillade ur elitserien bara. Men men.

Nähä slut på snicksnacket, dags att fixa middag nu tror jag.
Ciao!

Så bjuder jag på min sämsta kändisbild nånsin... Anthony Kiedis!


När Elza är på resa...

...så kan det hända lite udda saker. Ibland utanför min kontroll och ibland är de orsakade av mig själv. Kan ju dra lite grejer som hände i år.

~   Jag var lite våldsam när jag skulle låsa upp min hotelldörr i Vilnius så när jag väl fått upp låset stod dörren på golvet och dörrsprintarna låg på golvet... haha. Men jag fick ett nytt, större rum.

~ Såg Anthony Kiedis från Red Hot Chili Peppers komma utspringandes från ett hotell i Vilnius. Elza tog sämsta kändisbilder någonsin.

~ Efter ett par öl, kanske nån för mycket, blev vägen hem till hotellet väldigt långt. Att ha gps i mobilen hjälper inte så värst i onyktert skick heller...

~ Jag ser tydligen finsk ut enligt en estnisk kille jag träffade på bussen till Ventspils. Den har jag aldrig hört förr faktiskt!

~ Att det inte är bra att lita blint på gpsen i mobilen, då kan man hamna på en avstängd och lerig gata i kolmörker. Men jag hittade rätt till sist! Fast det tog ju längre tid än vad gpsen påstod.

~ Det är inte så kul att ha hytten nedanför discot på båten om man lägger sig tidigt som jag brukar göra. Ett litet axplock från min resa.

Jaha?

Lite bloggtorka på sistone. Jag har väl inte så mycket att berätta helt enkelt. Börjat jobba igen så jag försöker hitta en bra dygnsrytm. Det knallar på helt enkelt. Nu ska jag strax ta en promenad med Camilla. Snacka lite strunt också. ;-) I brist på bilder får det bli en bild på mig själv. Haha. ;-)

Fler bilder från kent!


kent!

Jag var ju på kent innan jag for iväg! Det har jag glömt skriva om ju! De spelade i Norrköping 27 juli så jag passade på. Det var en underbar konsert och jag hade en plats hyfsat långt fram. Den går inte att jämföra med Brainstorm då de är två helt olika band. Båda konserterna var underbara fast på olika vis.

Slut på semestern!

Om ca 4 timmar är det dags att gå upp och iväg till jobbet. Men men, det blir nog bra det med! :-)

Borde sova men...

...kanske inte?

Från hemresan! Stockholms skärgård..


Kör en bildserie med bara Brainstorm (Prata Vetra) från Ventspils...


Riga!


Ventspils


Jurmala


Sigulda!


Vilnius!


Tillbaka igen...

...eller ja nästan. Har legat totalt däckad med en förkylning hela veckan. Det var länge sen jag var såhär sjuk! Febern och hostan vill inte riktigt ge med sig men jag är trött på att bara sova så idag försöker jag hålla mig vaken. Orkar inte riktigt skriva nåt långt inlägg från min resa därför kommer jag bara lägga upp bilder. Delar upp det i Vilnius, Sigulda, Riga, Jurmala och Ventspils. Ventspils är mest bilder från Brainstorms konsert. Haha. En suverän konsert får tilläggas!

RSS 2.0