kents presskonferens!En totalt surrealistisk upplevelse! Presskonferensen med kent. Kan knappt fatta att jag var där. Men räcker med att jag kollar på klipp därifrån på svt, expressen och aftonbladet så kan jag se mig där, ståendes en halvmeter från Sami och nån meter från Jocke! Haha, helt sjukt! Jag ska fixa ett längre inlägg med lite fler och något bättre bilder under helgen. Måste få in dem i en dator först bara. Jag har ju bara mobilen för tillfället. Så jag återkommer med mer om kent. Nya albumet är för övrigt sjukt bra! Totally amazing. ;-)

Snart på väg!

Nu inväntar jag bussen till Stockholm. Jag är tidigt ute som vanligt. Haha. Ni kan även följa mig på http://twitter.com/elzurish under dan. Kommer nog uppdatera där mest. Enklast så. :-)

kent kent kent !!!!!Imorrn bär det av till Stockholm och kents presskonferens! Jag är så pepp att jag inte kan sova trots att jag är trött. Haha. Verkar bli en stor mediacirkus med journalister, bloggare (som jag), livesändningar och fan å hans moster ungefär. Känns som om det kommer bli en rejäl upplevelse, att få va på plats! Jag kommer updatera bloggen kontinuerligt under dan. Ska se om jag kan klura ut en fråga också, om jag nu vågar mig på att fråga. Haha. Nej nu måste jag fan sova! Upp och jobba om 3,5 h. Blir mycket kaffe imorrn men adrenalinet lär nog hjälpa det med.:-P Godnatt!

En liten ledtråd....

...om tisdagen.... ;-)Kan ju köra ett litet citat med för att göra det ännu tydligare.... "Men mot gummi, glas och metall betyder ett mirakel inget alls..."

God morgon!

Söndag då. Var försvann denna helg då? Idag känner jag mig lite piggareh i alla fall. Haha. Kanske fixa lite kaffe nu? Sen har jag en del att fixa med inför den kommande veckan. Spännande, spännande! För mig i varje fall. ;-)

PP!Jag var på Barbados igår för första gången sen i augusti. Det var himla kul! Lite sliten idag då jag åkte hem till Linköping efter spelningen, sen iväg och jobba och till sist vid sex imorse fick jag sova. Haha. Aja, var värt sömnbristen. Nu sitter jag på tåget till Norrpan igen. Min hjärna är lite luddig idag så jag ska nog sluta skriva nu. Men på tisdag händer det spännande grejer! Blir en liten tur till Stockholm... tror jag sparar lite på den karamellen. Ni får se på tisdag helt enkelt!

God morgon!

Ny vecka, nya tag! För att va lite optimistisk. Haha. Jag har haft en trevlig helg med fint väder.

Waiting sucks!

Men nu är ju premiärdatumet för säsong 5 av True blood satt. Tionde juni är det dags igen! Wooho va kul, äntligen! Här är två previews av vad som komma skall! Äntligen blir det mer Alcide och Eric i rutan. ;-)
På tal om kent...


Jag kom att tänka på när de släppte Du & jag döden. Jag gjorde då praktik på en tidning här i stan (när jag gick journalistutbildning). I alla fall så fick jag den smarta idén att bevaka skivsläppet utanför en lokal skivaffär som skulle öppna tidigt denna dag enkom på grund av kents nya skiva. (Får påminna den yngre generationen att detta var innan spotify, när folk faktiskt fortfarande köpte skivor! Det ni!) Denna idé visade sig vara inte så genomtänkt, de flesta ville ju köpa "limited edition" varianten av skivan som kom någon dag senare och som man då antingen fick föreställa eller beställa via nätet.

Så kön den morgonen ringlade sig inte särdeles lång. Jag borde nog gjort lite bättre research inför den storyn. Nu kan man ju fråga sig om jag själv köpte skivan den morgonen? Nej, för jag hade ju beställt den via nätet... Haha. Ibland tänker jag inte längre än näsan räcker. Fail, eller vad ska man säga? Lyckades dock knåpa ihop en liten artikel om det hela, antagligen med en ganska stor bild. (som det sig bör när man inte har så mycket brödtext... ;P)

Jaha ja

Det känns lite märkligt att vara hemma så här dags får jag säga. Nu när D flyttat till Norrköping. I vanliga fall brukar vi så här dags antingen diskutera vad vi ska äta till middag, eller så var jag på väg till affären. Det är säkert en vanesak, men det kommer kännas märkligt att inte ses varje dag! Känns lite tomt ärligt talat. Nåja jag har ju en del att sysselsätta mig med så det ska nog gå bra.... tror jag. Nu är det nog dags för en sväng till affären, middagsdags som sagt!

Snart!Nu är det snart bara två veckor kvar tills kent släpper sitt nya album "Jag är inte rädd för mörkret"! Det är verkligen något att se fram emot, även om jag nog är rätt ensam om att tycks det i min bekantskapskrets. Haha. Aja, folk får tycka vad de vill ärligt talat. Första singelsläppet "999" gav i alla fall löften om en kent- skiva jag längtat efter sen "Du och jag döden". Vi får se hur det kommer att låta men jag hoppas på något riktigt bra. Bilden här ovan har jag själv tagit under kents konsert i Linköping 2010. (tror det var då, såg även deras konsert i Oslo den våren) Nej nu ska jag väl sova en stund till. Ciao!

Utsikt!Utsikten från D:s fönster, nånstans där i mitten kan man skymta rådhuset! Man har en jäkla utsikt åt ena hållet!

Tillbaka till verkligheten

Så var påskhelgen över. Jag har inte riktigt haft tid med bloggandet i och med D:s flytt. Men nu är jag på banan igen! Det börjar ordna upp sig i D:s nya lägenhet i Norrpan åtminstone. Det är bra. Känns lite underligt dock att han nu bor i Norrköping igen. Men men, det blir nog bra när vi vant oss. Himla fin lägenhet i alla fall! Fast jag får nog lära mig hans ugn lite bättre... haha. Det där med varmluftsugn är inte riktigt min grej.

Jag har även under helgen hunnit med lite påskmat hemma hos mamma (i fredags), annars har det mest varit att greja i lägenheten. Speedwaypremiären i Polen gick väl inte riktigt som jag önskade men det var ju bara första omgången så vi får väl se!

God morgon!

Skärtorsdag idag!

Jag trodde jag skulle kunna sova ut idag efter jobbet men min kropp ville annat antar jag. Nåja är väl bara att sätta igång med dagen då. Jag ska städa lite fint här i lägenheten inför påsken! Framåt kvällen till ska jag dra mig till Norrköping och D:s nya lägenhet. Ska bli spännande även om jag redan sett den, fast utan möbler.

Mitt öga ser helt ihopmosat ut, jättekul. Det känns likadant som det ser ut också, som om nån gett mig en smäll. ;-) Nåja kanske laga lite lunch nu, åt några chokladbitar ur mitt påskägg från pappa till frukost. Och nej, jag blir aldrig för gammal för att få påskägg! Haha. Har försökt övertyga D om det men jag vet inte om meddelandet gick enda fram... vi får väl se?

Vagel, kul!

Undrade varför jag haft ont runt ögat i nåt dygn... mysteriet är nog löst. Haha. Verkar som om jag fått en vagel, kan bara hoppas att det inte blir värre. För snart börjar det se ut som jag varit i slagsmål. :-P Svårt att sova med då det gör ont att blunda. Men jaja, får nog försöka ändå. Ledig på fredag, underbart! Godnatt!

God morgon och godnatt...

...nu blir det några timmar med sömn till sen full fart igen! Ingen rast, ingen ro. Haha.

Flyttröra......fast nu börjar det gå mot sitt slut! Jag är ganska trött nu men imorrn är det sluttampen som gäller! Känns dock inte som om det blir lika mycket panik som när D flyttade förra gången. Jag drömmer fortfarande mardrömmar om den flytten. För att inte tala om min egen flytt i höstas. Men men detta oue'she nog! :-)

Goddag!

Har väl varit lite glest med uppdateringar på sistone. Jag har haft fullt upp med att hjälpa till med D:s flytt samtidigt som jag försöker övervinna tröttheten som inte vill ge med sig. Det är ingen vidare kombination ärligt talat. Men men skam den som ger sig! Hade dessutom en väldigt konstig dröm imorse så jag var helt slut när jag vaknade. Aja snart är det påsk! Och våren har gjort sitt intåg även om temperaturen är något lägre för tillfället.

Jag har så smått börjat planera inför sommarens resor också, får se vad det blir. Har nog tänkt inleda med några dagar i Vilnius. Annars längtar jag tills elitserien i speedway drar igång, inte så lång tid kvar nu! Tills vidare får jag följa de engelska och polska ligorna. I brist på bröd... haha. Nåja har väl inte så mycket mer att berätta för tillfället. Borde sätta lite fart nu och få nåt mer packat innan Daniel kommer hem. :-)

//Elza

RSS 2.0